måndag 28 december 2009

mysdag

Nu sitter man här och funderar över dagen som gått. Var till L, C och O för C fyllde 25 år idag, ett stort grattis igen, så det var en massa folk och det var supermysigt med alla barn och trevliga vuxna, det var L:s syster M och hennes sambo C och deras barn I och T sen var det C:s familj samt min extrapappa B. Passade på att gosa lite bebis med, fast dom är ganska stora nu. Fast dom kommer ju alltid att vara mindre än A.

L och C är mina bästa vänner, är så glad att jag har lärt känna dom. Tack för att ni finns. Det blir svårare att hitta vänner ju äldre man blir, vet inte varför egentligen, kanske för att man är mer noga med vilka man umgås med. Är så trött på falska människor, man blir rädd att lära känna nya människor för att man är rädd att bli sårad. Man är tacksam över dom riktiga vänner man har och givetvis för min kära lilla familj.





1 kommentar:

Lisa sa...

Gumman! Ni är några av våra bästa vänner också, det vet du! Hoppas vi kan ta en middag snart, när allt juligt och annat har lagt sig.. :) Tusen tack för att ni kom idag, C är supernöjd med dagen! Puss o kram